Nieuws

Multifunctionele productietester LED verlichting

LED fabrikanten kunnen vanaf nu gebruik maken van de meest geavanceerde low power multifunctionele tester, waarmee vermogens gemeten kunnen worden van minder dan 1000VA met een resolutie van 200mVA. Dankzij de betere resolutie bij lage vermogens kan de LED fabrikant met de CLARE HAL LED van Seaward een betere uitgangscontrole doen van de te testen verlichting.

Lees verder


TDK Lambda introduceert een nieuwe programmeerbare DC voeding uit de EVA serie

Air-Parts BV vertegenwoordigt al geruime tijd de labvoedingen van TDK Lambda. Met de compacte Z+ en de uitgebreide GENESYS familie in het assortiment kan Air-Parts u voor probleemstellingen omtrent DC vermogen een gepaste oplossing bieden.

Sinds kort is dit pakket uitgebreid met de EVA2400 reeks. Dit is een industriële versie van de GENESYS serie, zonder frontbediening. Aan de voorzijde zijn LED’s aangebracht voor aanduiding van CC (constant current) of CV (constant voltage) modus en of de output ‘aan’ of ‘uit’ is geschakeld.

Lees verder


Nieuwe huisstijl en brochure voor Air-Parts

Ondanks dat de crisis nog steeds slachtoffers maakt, zien wij mede dankzij onze trouwe klantrelaties en gespecialiseerde leveranciers, met heel veel vertrouwen uit naar de toekomst. Daarom introduceren wij met gepaste trots onze nieuwe huisstijl en onze nieuwe brochure met al onze mogelijkheden op het gebied van:

• Power supplies
• Elektrotechnische laboratorium test- en meetapparatuur
• Kalibratie en reparatie

Lees verder


Air-Parts verwerft distributeurschap van Tektronix

Air-Parts is nu ook distributeur van de scopes en power analysers van Tektronix. Tektronix geniet een brede bekendheid als fabrikant van elektronische test- en meetapparatuur. Van scopes, functie generatoren tot high end power analysers; Tektronix biedt u de beste oplossing.

Lees verder

15-09-2014