Nieuws

Air-Parts BV introduceert het 800W model van de TDK Lambda Z+ serie

Net als de 200W en de 400W modellen, is de 800W versie van deze High Voltage Programmeerbare DC voeding verkrijgbaar met spanningen tot 160, 320 of 650Vdc. Hiermee is deze nieuwe voeding perfect in te zetten bij toepassingen zoals ROV’s, ATE systemen, damp depositie processen, als ook in algemene labo en industriële applicaties.

Lees verder


26 Maart 2015: ESD Training – Veilige werkplekindeling in een ESD omgeving

In de praktijk blijken er ondanks de richtlijnen toch nog veel misverstanden te zijn. Ook lopen de bedrijfsomstandigheden zeer uiteen, waardoor de toepassing van de richtlijnen niet altijd vanzelfsprekend is. Daarom organiseren wij in samenwerking met NSC Consultancy op 26 maart 2015 de ESD Training: Veilige werkplekindeling in een ESD omgeving.

Lees verder


Multifunctionele productietester LED verlichting

LED fabrikanten kunnen vanaf nu gebruik maken van de meest geavanceerde low power multifunctionele tester, waarmee vermogens gemeten kunnen worden van minder dan 1000VA met een resolutie van 200mVA. Dankzij de betere resolutie bij lage vermogens kan de LED fabrikant met de CLARE HAL LED van Seaward een betere uitgangscontrole doen van de te testen verlichting.

Lees verder


TDK Lambda introduceert een nieuwe programmeerbare DC voeding uit de EVA serie

Air-Parts BV vertegenwoordigt al geruime tijd de labvoedingen van TDK Lambda. Met de compacte Z+ en de uitgebreide GENESYS familie in het assortiment kan Air-Parts u voor probleemstellingen omtrent DC vermogen een gepaste oplossing bieden.

Sinds kort is dit pakket uitgebreid met de EVA2400 reeks. Dit is een industriële versie van de GENESYS serie, zonder frontbediening. Aan de voorzijde zijn LED’s aangebracht voor aanduiding van CC (constant current) of CV (constant voltage) modus en of de output ‘aan’ of ‘uit’ is geschakeld.

Lees verder


Nieuwe huisstijl en brochure voor Air-Parts

Ondanks dat de crisis nog steeds slachtoffers maakt, zien wij mede dankzij onze trouwe klantrelaties en gespecialiseerde leveranciers, met heel veel vertrouwen uit naar de toekomst. Daarom introduceren wij met gepaste trots onze nieuwe huisstijl en onze nieuwe brochure met al onze mogelijkheden op het gebied van:

• Power supplies
• Elektrotechnische laboratorium test- en meetapparatuur
• Kalibratie en reparatie

Lees verder


18-02-2015