Nieuws

Air-Parts BV steunt het Punch Powertrain Solar Team

Zestien studenten van de KU Leuven vormen de basis van het Punch Powertrain Solar Team. Om mee te kunnen doen aan de 2015 World Solar Challenge, het wereldkampioenschap zonnewagens dat van 18 t/m 25 oktober in Australië plaatsvindt, moeten zij in 15 maanden een zonnewagen ontwerpen en bouwen.

Lees verder


Air-Parts BV introduceert het 800W model van de TDK Lambda Z+ serie

Net als de 200W en de 400W modellen, is de 800W versie van deze High Voltage Programmeerbare DC voeding verkrijgbaar met spanningen tot 160, 320 of 650Vdc. Hiermee is deze nieuwe voeding perfect in te zetten bij toepassingen zoals ROV’s, ATE systemen, damp depositie processen, als ook in algemene labo en industriële applicaties.

Lees verder


Multifunctionele productietester LED verlichting

LED fabrikanten kunnen vanaf nu gebruik maken van de meest geavanceerde low power multifunctionele tester, waarmee vermogens gemeten kunnen worden van minder dan 1000VA met een resolutie van 200mVA. Dankzij de betere resolutie bij lage vermogens kan de LED fabrikant met de CLARE HAL LED van Seaward een betere uitgangscontrole doen van de te testen verlichting.

Lees verder


TDK Lambda introduceert een nieuwe programmeerbare DC voeding uit de EVA serie

Air-Parts BV vertegenwoordigt al geruime tijd de labvoedingen van TDK Lambda. Met de compacte Z+ en de uitgebreide GENESYS familie in het assortiment kan Air-Parts u voor probleemstellingen omtrent DC vermogen een gepaste oplossing bieden.

Sinds kort is dit pakket uitgebreid met de EVA2400 reeks. Dit is een industriële versie van de GENESYS serie, zonder frontbediening. Aan de voorzijde zijn LED’s aangebracht voor aanduiding van CC (constant current) of CV (constant voltage) modus en of de output ‘aan’ of ‘uit’ is geschakeld.

Lees verder


21-05-2015