T +31 (0)172 422 455
E info@www.air-parts.com

Vermogensmeters en -analysers

Niet alleen bij de ontwikkeling van elektrische apparaten en toestellen, maar ook tijdens productie en kwaliteitscontrole is het nauwkeurig meten van elektrische grootheden van groot belang.

Het gebruik van een goede vermogensmeter- en analyser helpt de gebruiker bij het verbeteren van het ontwerp. Maar een precisiemeter is ook een noodzaak bij het testen van de apparaten volgens de verschillende IEC normen waaraan deze moeten voldoen.

Air-Parts BV heeft een jarenlange ervaring met precisie meetapparatuur, waaronder ook vermogensmeters- en analysers.

Het correct meten van spanning, stroom en vermogen van complexe golfvormen vereist zeer specifieke eigenschappen van de meters. Om deze waarden gedetailleerd te analyseren maakt de vermogensanalyser gebruik van complexe analysemethoden, ingebouwd in de analyser of met behulp van software.

Zoekt u een eenvoudige éénkanaals vermogensmeter of een meerkanaals analyser die met zeer hoge nauwkeurigheid kan meten en analyseren, met de apparaten van onze leveranciers GW Instek, Fluke en Tektronix kunnen wij u de meest geschikte oplossing aanbieden.

GW Instek

Good Will Instruments Co. LTD, opgericht in 1975, was de eerste professionele fabrikant in Taiwan die gespecialiseerd was in elektrische test- en meetapparatuur. GW Instek begon als een fabrikant van voedingen en groeide snel uit tot ontwikkelaar van precisie elektronische test- en meetinstrumenten. Met een sterke focus op hoge kwaliteit en betaalbare oplossingen voor markten zoals onderwijs en industriële farikanten heeft GW Instek een stevige reputatie ontwikkeld als gerenomeerd merk waarbij kwaliteit, integriteit en innovatie hoog staan aangeschreven.

Kenmerken:

  • True RMS spanning, stroom en vermogen
  • Eén kanaal, spanning en stroom
  • Max, Min en Hold functie
  • 1000Vpiek en 30Apiek

Fluke

Fluke is de referentie op gebied van het meten van elektrische grootheden. Ook voor het meten en analyseren van vermogen heeft Fluke een aantal oplossingen.

Kenmerken:

  • Handheld of benchtop
  • Handige, eenvoudige en compacte toestellen voor het meten en loggen van vermogen
  • Meerkanaals analysers voor het meten en analyseren met hoge nauwkeurigheid

Tektronix

Tektronix is een zeer gerenomeerd merk op gebied van elektronische test- en meetapparatuur. Van scopes, functiegeneratoren tot high end vermogensanalysers kunnen zij de beste oplossing voorstellen voor uw toepassing.

Kenmerken:

  • Nauwkeurige metingen van complexe golfvormen van voedingen, invertoren, maar ook van huishoud, kantoor en industriële apparatuur.
  • Met hoge nauwkeurigheid meten van spanning, stroom, vermogen, harmonischen en rendement
  • Gedetailleerde analyse mogelijk op het kleuren scherm van de analyser, maar ook met de PWRVIEW software