Andeen Hagerling

Andeen Hagerling produceert de meest nauwkeurige condensatorbrug en standaarden ter wereld. Sinds 1982 worden hun meetbruggen gebruikt in labo’s en op locatie voor het meten van druk, cryogene temperatuur, vloeistof niveaus, materiaal karakteristieken, verplaatsing en kracht.

Hydraulics International, Inc

Hydraulics International is een van de grootste fabrikanten en leveranciers van Ground Support Equipment (GSE) die internationaal levert aan luchtvaart, militaire overheden en ruimtevaart. Hydraulics ontwikkelt en maakt een breed pakket aan componenten en machines om te kunnen voldoen aan de specifieke en unieke wensen van de klant.

Wenzel Associates, Inc

World-class prestaties en een innovatief ontwerp karakteriseren Wenzel Associates, Inc. als de leider in low phase noise kristal oscillatoren, synthesizers en frequentie gerelateerde modules. Sinds 1978 levert Wenzel Associated aan fabrikanten van systemen kost effectieve state-of-the-art ultra-low phase noise componenten en instrumenten met de hoogste kwaliteit.

Bandbreedte en resolutie zijn uiterst kritische parameters geworden in communicatie, militaire systemen en test apparatuur, waardoor de vraag voor de Wenzel low noise oscillatoren met hoge stabiliteit steeds toeneemt. Wenzel Associates is toonaangevende leverancier geworden dankzij doorgedreven onderzoek met speciale op maat gemaakte kristallen, trilling geïsoleerde systemen en phase locking technieken zodat een hoge integriteit van het systeem kan worden gewaarborgd onder extreme omstandigheden.

Wenzel voert ook phase noise testen onder trillingen uit voor verschillende militaire fabrikanten.