T +31 (0)172 422 455
E info@www.air-parts.com

Eigen merkonafhankelijk kalibratiecentrum

Reparaties voor alle geleverde producten

Uitgebreide Demonstratie

AC amplifier

Van een eenvoudige AC amplifier tot aan complete testsystemen: Air-Parts heeft het allemaal in huis. De AC amplifier testsystemen testen volgens diverse IEC-normen, waardoor kwaliteit te allen tijde gegarandeerd wordt. Wij bieden diverse AC amplifiers en versterkers aan, waardoor er altijd een tussen zit die bij uw toepassing aansluit.

AC amplifier van GW Instek

Bij de AC amplifiers van GW Instek draait alles om integriteit, kwaliteit en innovatie met een uitzonderlijke precisie. Dit is dan ook zeker te zien aan de verschillende voedingen die zij op de markt gebracht hebben.

AC amplifier van Spitzenberger & Spies

De AC amplifiers van Spitzenberger & Spies zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitzonderlijk innovatief. De AC amplifier die Spitzenberger & Spies aanbiedt, wordt voornamelijk gebruikt als precisie testsysteem en komt met een tal aan accessoires die het testsysteem compleet maken.

Ook programmeerbare belastingen beschikbaar

Bekijk ook het aanbod aan programmeerbare belastingen. Belastingen zijn vaak erg complex, maar de apparatuur van GW Instek en Prodigit biedt u mooie oplossingen! Voor meer informatie over de producten of informatie over de geschikte belasting voor uw toepassing neemt u gerust contact met ons op. Dit kan door te bellen naar +31 (0)172 422 455 of stuur een e-mail naar info@air-parts.com. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Wenst u meer informatie te ontvangen?