T +31 (0)172 422 455
E info@www.air-parts.com

Eigen merkonafhankelijk kalibratiecentrum

Reparaties voor alle geleverde producten

Uitgebreide Demonstratie

GW Instek scope

Good Will Instruments Co., beter bekend als GW Instek, is een professionele fabrikant uit Taiwan die zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in elektrische test- en meetapparatuur. GW Instek is in 1975 begonnen met het fabriceren van voedingen, maar is daarna uitgegroeid tot ontwikkelaar van precisie elektronische test- en meetinstrumenten. Air-Parts is de samenwerking met GW Instek aangegaan om u te kunnen voorzien van de hoogwaardige producten die dit merk aanbiedt.

Wij bieden een hoogwaardige GW Instek scope voor elke toepassing

Air-Parts biedt verschillende oscilloscopen aan van GW Instek. Deze precieze meetapparatuur komt in allerlei gevallen van pas en is daarom de ideale toepassing voor uw bedrijf. Wij bieden van GW Instek de Digital Storage Oscilloscope GDS-series, de Analog Oscilloscope GOS-series en de Real time/Digital Storage Oscilloscope GRS-series aan. De GW Instek scope, in welke variant dan ook, is ontwikkeld met oog op kwaliteit, integriteit en innovatie. Hierdoor bent u er zeker van dat wanneer u kiest voor een GW Instek scope, u kiest voor een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact op!

Naast de GW Instek scope, bieden wij ook de oscilloscope aan van Fluke en Uni-T. Bent u geïnteresseerd in een van deze test- en meetapparaten, maar wenst u meer informatie te ontvangen? Of heeft u vragen over de varianten van de GW Instek scope die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)172 422 455 of stuur een e-mail naar info@air-parts.com. Onze medewerkers helpen u graag.

Wenst u meer informatie te ontvangen?