T +31 (0)172 422 455
E info@www.air-parts.com

Eigen merkonafhankelijk kalibratiecentrum

Reparaties voor alle geleverde producten

Uitgebreide Demonstratie

GW power supply

GW Instek is een professionele fabrikant van elektrische test- en meetapparatuur. In de loop der jaren heeft dit bedrijf zich uitvoerig ontwikkeld in test- en meetapparatuur, maar ook in voedingen. Dat is dan ook precies de reden dat Air-Parts samen is gaan werken met dit gerenommeerde bedrijf. Zodat we u te allen tijde kunnen voorzien van hoogwaardige voedingen wanneer u deze nodig heeft.

De kenmerken van een GW Instek power supply

De GW Instek power supply is een hoogwaardige voeding die is ontwikkeld met kwaliteit, integriteit en innovatie in het achterhoofd. Dit is dan ook te zien aan het eindresultaat. Deze voedingen zijn zo veelzijdig, dat ze voor vrijwel elke toepassing in te zetten zijn. De kenmerken van een GW Instek power supply zijn:

  • Lineaire en geschakelde voedingen
  • Programmeerbaar en niet-programmeerbaar
  • Eén of meerdere uitgangskanalen
  • Hoge precisie
  • Betaalbaar
  • Dual bereik
  • Grote variatie in spanning en stroom combinaties

Gedegen advies op maat

Buiten de GW Instek power supply, bieden wij ook voedingen aan van DIMEX, Technix, FUG en TDK-Lambda. Op basis van uw eisen en wensen kan onze productspecialist de meest geschikte voeding aanbieden voor uw toepassing en u tevens voorzien van gedegen advies op maat. En dit advies kan niet enkel gegeven worden over onze voedingen, maar ook over programmeerbare belastingen en hoogspanningstest- en meetapparatuur. Voor meer informatie over de GW Instek power supply of onze andere apparatuur, neemt u gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)172 422 455 of stuur een e-mail naar info@air-parts.com.

Wenst u meer informatie te ontvangen?

T +31 (0)172 422 455
E info@www.air-parts.com

Eigen merkonafhankelijk kalibratiecentrum

Reparaties voor alle geleverde producten

Uitgebreide Demonstratie

GW Instek scope

Good Will Instruments Co., beter bekend als GW Instek, is een professionele fabrikant uit Taiwan die zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in elektrische test- en meetapparatuur. GW Instek is in 1975 begonnen met het fabriceren van voedingen, maar is daarna uitgegroeid tot ontwikkelaar van precisie elektronische test- en meetinstrumenten. Air-Parts is de samenwerking met GW Instek aangegaan om u te kunnen voorzien van de hoogwaardige producten die dit merk aanbiedt.

Wij bieden een hoogwaardige GW Instek scope voor elke toepassing

Air-Parts biedt verschillende oscilloscopen aan van GW Instek. Deze precieze meetapparatuur komt in allerlei gevallen van pas en is daarom de ideale toepassing voor uw bedrijf. Wij bieden van GW Instek de Digital Storage Oscilloscope GDS-series, de Analog Oscilloscope GOS-series en de Real time/Digital Storage Oscilloscope GRS-series aan. De GW Instek scope, in welke variant dan ook, is ontwikkeld met oog op kwaliteit, integriteit en innovatie. Hierdoor bent u er zeker van dat wanneer u kiest voor een GW Instek scope, u kiest voor een goede prijs/kwaliteitverhouding.

Wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan contact op!

Naast de GW Instek scope, bieden wij ook de oscilloscope aan van Fluke en Uni-T. Bent u geïnteresseerd in een van deze test- en meetapparaten, maar wenst u meer informatie te ontvangen? Of heeft u vragen over de varianten van de GW Instek scope die wij aanbieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)172 422 455 of stuur een e-mail naar info@air-parts.com. Onze medewerkers helpen u graag.

Wenst u meer informatie te ontvangen?