T +31 (0)172 422 455
E info@www.air-parts.com

Eigen merkonafhankelijk kalibratiecentrum

Reparaties voor alle geleverde producten

Uitgebreide Demonstratie

Portable appliance tester

Een portable appliance tester, oftewel een PAT, wordt vaak gebruikt om de elektrische veiligheid van apparaten te controleren. Zo wordt er bijvoorbeeld gekeken of de aardaansluiting van het desbetreffende elektrische apparaat voldoet aan de gestelde NEN 3140 norm of wordt de isolatiewaarde van het apparaat gecontroleerd. Air-Parts beschikt over een tal aan portable appliance testers, die de oplossing vormen voor uw toepassing.

De portable appliance tester is er zowel in een basismodel als uitgebreid model

De portable appliance tester is verkrijgbaar in basismodellen, maar ook in uitgebreide modellen. De uitgebreide varianten zijn bijvoorbeeld voorzien van automatische testprocedures, geheugenfuncties of hoge teststromen. Wij zijn de samenwerking aangegaan met leveranciers zoals Fluke en Sonel. Deze merken doen het beide erg goed, aangezien ze uiterst hoogwaardige test- en meetapparatuur op de markt brengen. Zo zijn de Fluke 6500 apparatentester en de Sonel PAT-815 en de PAT-820 uitstekend geschikt voor de uitvoerige testen. Wanneer u kiest voor een portable appliance tester van een van deze twee merken, dan bent u altijd verzekerd van kwaliteit.

Veelzijdig aanbod aan test- en meetapparatuur

Naast een portable appliance tester, die valt onder de elektrische veiligheidstesters, bieden wij ook andere test- en meetapparatuur aan. Denk hierbij aan (lek)stroomtangen, digitale multimeters en vermogensmeters. Wilt u meer weten over het aanbod aan test- en meetapparaten dat wij aanbieden, of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)172 422 455 of stuur een e-mail naar info@air-parts.com. Onze specialisten staan u graag te woord.

Wenst u meer informatie te ontvangen?