T +31 (0)172 422 455
E info@www.air-parts.com

Eigen merkonafhankelijk kalibratiecentrum

Reparaties voor alle geleverde producten

Uitgebreide Demonstratie

Programmable power supply

Wanneer u op zoek bent naar een programmable power supply of een programmable load, bent u bij Air-Parts aan het juiste adres. Al sinds 1955 zijn wij in staat om hoogwaardig test- en meetapparatuur te leveren aan onze klanten. Denk hierbij aan een breed assortiment aan (handheld) apparatuur. Werken met reële belastingen is meestal erg complex, maar wij bieden voor u de geschikte oplossing om deze belasting te simuleren.

Een programmable power supply of programmable load van merken als Prodigit en GW Instek

Wij bieden de programmable power supply en programmable load aan van merken als Prodigit en GW Instek, die zonder enige twijfel de juiste oplossing bieden voor uw toepassing. De belangrijkste kenmerken van een programmable load, zijn:

  • AC en/of DC toepassing
  • Dynamisch of statisch
  • Constante stroom (CC), constante spanning (CV) en constante weerstand (CR)
  • Crest factor, power factor of kortsluit belastingen
  • Eén kanaal of meer kanalen
  • 19” rack inbouw of tafelmodel
  • Interface met PC en softwareaansluiting

Neem contact met ons op voor meer informatie

De programmable power supply bieden wij aan in de DC variant en de AC variant. Voor meer informatie over deze programmable load of over de programmable power supply, of wanneer u op zoek bent naar de meest geschikte belasting, neemt u contact op met een van onze specialisten. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0)172 422 455 of stuur een e-mail naar info@air-parts.com. Dankzij de kennis en kunde waar onze medewerkers over beschikken, kunnen ze u eenvoudig voorzien van gedegen advies op maat. Daarnaast kunnen wij u ook bijstaan in diensten als kalibraties, reparaties en trainingen.

Wenst u meer informatie te ontvangen?