T +31 (0)172 422 455
E info@www.air-parts.com

Eigen merkonafhankelijk kalibratiecentrum

Reparaties voor alle geleverde producten

Uitgebreide Demonstratie

Technix

Air-Parts werkt nauw samen met Technix. Zij zijn één van de belangrijkste fabrikanten van hoogspanningsvoedingen en laders met een vermogensbereik van 150W tot 200kW en een spanning van 300V tot 200kV.

Technix ontwerpt en maakt producten met hoge mate van flexibiliteit en betrouwbaarheid

De expertise van Technix maakt het mogelijk om eigen hoogspanningsvoedingen te ontwerpen met een hoge mate van flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dit wil zeggen dat deze te allen tijde op de wensen en behoeften van de klant afgestemd kunnen worden. Zo is er altijd een geschikte voeding voor uw toepassing.

Meer dan alleen hoogspanningsvoedingen en laders

Wij bieden echter meer aan dan enkel de hoogspanningsvoedingen en de laders van Technix. Zo kunt u ook bij ons terecht voor onder andere oscilloscopen, LCR meters en inductieve sensors. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar leveranciers en fabrikanten die samen met ons de beste oplossingen kunnen maken en leveren.

Onze medewerkers staan u graag te woord

Benieuwd naar de mogelijkheden en toepassingen die wij voor u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)172 422 455 of stuur een e-mail naar info@air-parts.com. Onze ervaren medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

Wenst u meer informatie te ontvangen?