FLIR ETS320

De warmtebeeldcamera voor het testen van electronica. Met zijn 45° gezichtsveld,  infraroodresolutie van 320 × 240 (76.800 pixels) en FLIR Tools+ software is deze praktische camera geschikt voor directe analyse.

Het temperatuurbereik van -20°C tot 250°C met een meetnauwkeurigheid van ±3°C bevordert de kwaliteitsborging en de fabrieksacceptatie van PCB’s.

FLIR ETS320 product video

Product sheet FLIR ETS320

FLIR camera’s uit de Ex & Ex-XT serie

De FLIR E4, E5-XT, E6-XT en E8-XT zijn krachtige, kostenefficiënte, eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen voor het oplossen van problemen in de bouw, elektrische en mechanische toepassingen.

Met vier diverse IR-resolutie opties tot maximaal 320 × 240 infraroodpixels (E8-XT) en de mogelijkheid om nauwkeurig temperaturen te meten van -20°C tot 550°C (E6-XT en E8-XT).

De Ex-serie heeft modellen die passen bij uw doelgrootte, werkafstand, visuele detailvereisten en budget. Omdat ze voorzien zijn van MSX®-technologie geven ze buitengewone warmtebeelddetails.

Wi-Fi-connectiviteit met smartphones en tablets via de FLIR Tools® Mobile app. Hierdoor wordt het delen van beelden en het verzenden van rapporten vanaf elke locatie eenvoudiger, zodat u sneller belangrijke beslissingen kunt nemen. Met camera’s uit de Ex-serie kunt u klanten en beslissers thermische beelden bieden, die de bron van de elektrische, mechanische en bouw gerelateerde problemen duidelijk zichtbaar maken.

FLIR @ Formula 1 movie

FLIR camera’s uit de Exx serie

De FLIR E75, E85 en E95 met Wi-Fi-connectiviteit bieden nu de beste prestaties en een infraroodresolutie tot 464 x 348 pixels (UltraMax®-verwerking voor 4x-pixelresolutie).

De camera’s beschikken over een helderder 4″ scherm en een pistoolgreep. De Laserautofocus zorgt voor een grotere nauwkeurigheid en precieze temperatuurmetingen die met MSX®-technologie worden voorzien van optimale warmtebeelddetails.

Deze camera’s uit de Exx-serie hebben een hoger temperatuurbereik tot zelfs 1500°C (E95), waarmee u ook de eerste tekenen van waterlekkage, weglekkende lucht en andere gebreken in gebouwen detecteert, nog voordat er ernstige schade kan ontstaan. De E85 en E95 meten de oppervlakte (m2 of ft2) van vochtindringing of weglekkende lucht op het scherm.

Beeldbestanden van de camera’s uit de Exx-serie worden ondersteund door de software development kit van FLIR (ATLAS SDK). Hierdoor kunnen bedrijven hun eigen software gebruiken en toch belangrijke parameters uit de beelden uitlezen, zoals thermische metingen en METERLiNK®-gegevens. Ook heeft u toegang tot stroom- en spanningsmetingen, die in de beeldbestanden zijn ingesloten.

FLIR E75, E85 & E95 product video

FLIR camera’s uit de Txxx serie

De FLIR T530, T540, T620, T640, T660 warmtebeeldcamera’s combineren uitstekende waarden voor bereik, resolutie en heldere beelden.

Ontworpen met een ergonomie, die professionele thermische onderzoekers nodig hebben als zij de hele dag op pad zijn.

Deze camera’s voor professioneel gebruik bevatten functies, zoals kraakheldere warmtebeelden van 640 × 480 ( T640/ T660/ T860) of een 180° roterend optisch blok (T530/ T540/ T840/ T860).

Alle modellen zijn onvoorstelbaar gevoelig en zijn uitgerust met ultramoderne verbindingsmogelijkheden. Hierdoor kunt u hot spots of mogelijke defecten snel opsporen en melden, zodat ze direct kunnen worden gerepareerd.

FLIR T530 & 540 product video

FLIR T840 & T860 product video

FLIR T640 & T660 product video

 

FLIR T1K HD serie

De FLIR  T1020 is speciaal ontworpen voor warmtebeeld experts, die onder alle omstandigheden de beste kwaliteit nodig hebben.

Deze warmtebeeldcamera hebben beschikt over een Full HD resolutie en uitstekende warmtegevoeligheid. De exclusieve FLIR lenzen zijn specifiek ontworpen voor HDIR-detectors.

FLIR T1020 camera legt de lat voor topprestaties een stuk hoger.

FLIR T1K product video

FLIR T-Series product video

 

Meer informatie over het assortiment van FLIR kunt u vinden in de onderstaande catalogus en u kan natuurlijk onze productspecialist bellen voor meer thermografisch advies.

FLIR CATALOGUS 2019