FLIR camera’s uit de Ex & Ex-XT serie

FLIR E4, E5-XT, E6-XT en E8-XT zijn krachtige, kostenefficiënte, eenvoudig te gebruiken hulpmiddelen voor het oplossen van problemen in de bouw, elektrische en mechanische toepassingen. Met vier diverse IR-resolutie opties tot maximaal 320 × 240 infraroodpixels (E8-XT) en de mogelijkheid om nauwkeurig temperaturen te meten van -20°C tot 550°C (E6-XT en E8-XT), de Ex-serie heeft modellen die passen bij uw doelgrootte, werkafstand, visuele detailvereisten en budget.

Alle modellen zijn voorzien van MSX®-technologie voor buitengewone warmtebeelddetails.

Wi-Fi-connectiviteit met smartphones en tablets via de FLIR Tools® Mobile app maakt het delen van beelden en het verzenden van rapporten vanaf elke locatie eenvoudiger, zodat u sneller belangrijke beslissingen kunt nemen. Met camera’s uit de Ex-serie kunt u klanten en beslissers thermische beelden bieden die de bron van de elektrische, mechanische en bouw gerelateerde problemen duidelijk zichtbaar maken.

FLIR @ Formula 1 movie

 

FLIR camera’s uit de Exx serie

FLIR E75, E85 en E95 met Wi-Fi-connectiviteit bieden nu de beste prestaties, IR-resolutie tot 464 x 348 pixels (UltraMax®-verwerking voor 4x-pixelresolutie), gevoeligheid van alle handheld warmtebeeldcamera’s met pistoolgreep en wordt weergegeven op een groter en 33% helderder 4″ scherm. Ze beschikken over Laserautofocus voor een grotere nauwkeurigheid en precieze temperatuurmetingen en MSX®-technologie voor optimale warmtebeelddetails.

Deze camera’s uit de Exx-serie hebben een hoger temperatuurbereik tot zelfs 1500°C (E95), waarmee u ook de eerste tekenen van waterlekkage, weglekkende lucht en andere gebreken in gebouwen detecteert, nog voordat er ernstige schade kan ontstaan. De E85 en E95 meten de oppervlakte (m2 of ft2) van vochtindringing of weglekkende lucht op het scherm.

Beeldbestanden van de camera’s uit de Exx-serie worden ondersteund door de software development kit van FLIR (ATLAS SDK). Daarom kunnen bedrijven hun eigen software gebruiken en toch belangrijke parameters uit de beelden uitlezen, zoals thermische metingen en METERLiNK®-gegevens. Ook hebt u toegang tot stroom- en spanningsmetingen die in de beeldbestanden zijn ingesloten.

FLIR E75, E85 & E95 product video

 

FLIR camera’s uit de Txxx serie

FLIR T530, T540, T620, T640, T660 warmtebeeldcamera’s combineren uitstekende waarden voor bereik, resolutie en heldere beelden met een ergonomie die professionele thermische onderzoekers nodig hebben als zij de hele dag op pad zijn.

Deze camera’s voor professioneel gebruik bevat ten functies zoals kraakheldere warmtebeelden van 640 × 480 (T620/ T640/ T660) of een 180° roterend optisch blok (T530/ T540).

Alle modellen zijn onvoorstelbaar gevoelig en zijn uitgerust met ultramoderne verbindingsmogelijkheden. Hierdoor kunt u hot spots of mogelijke defecten snel opsporen en melden, zodat ze direct kunnen worden gerepareerd.

FLIR T530 & 540 product video

 

FLIR T1K HD serie

FLIR T1010 en T1020 zijn speciaal ontworpen voor warmtebeeld experts die onder alle omstandigheden de beste kwaliteit nodig hebben.

Met een Full HD-resolutie, uitstekende warmtegevoeligheid en exclusieve FLIR-lenzen die specifiek zijn ontworpen voor HDIR-detectors, leggen T1K-camera’s de lat voor topprestaties een stuk hoger.

FLIR T1K product video

 

Meer informatie over het assortiment van FLIR kunt u vinden in de onderstaande catalogus en u kan natuurlijk onze productspecialist bellen voor meer thermografisch advies.

FLIR CATALOGUS 2019