De meetafdeling van Kaman Precision Products, Inc. heeft het nieuwe eddy current meetsysteem vrijgegeven, de KD-5600. Dit systeem is ontworpen om een ​​digitale interface te bieden voor eddy current meetsystemen met hoge snelheid, met een resolutie in het bereik van submicrometers, bij bandbreedtes tot 60 kilohertz (kHz). Het is ideaal voor gebruik in toepassingen voor Fast Steering Mirrors (FSM), actieve controle van magnetische lagers, trillingen in assen, beeldstabilisatie en adaptieve optiek. Met behulp van een standaard 9D-connector voor het lezen van gegevens en doorgeven van stroom en besturingssignalen, werkt het systeem op een enkele voeding met een spanningsbereik van 8-28 volt.

De KD-5600 is beschikbaar in drie verschillende configuraties:

  1. Het digitale systeem is ontworpen om rechtstreeks te worden gekoppeld aan een ingebouwde controller met een master seriële perifere interface (SPI) bus.
  2. Het ANA (analoog) systeem levert lineaire analoge spanning, met een volledig bereik uitgangssignaal van 0-5 VDC met een nulstand van 2,5 VDC.
  3. Het FE-systeem is ontworpen voor een veld-programmeerbare gate array (FPGA) interface voor hoge snelheden, met gegevenssnelheden tot 128 kHz, 48 bits aan gegevens, 60 kHz bandbreedte en geen interne firmware.

Kaman sensoren zijn ontworpen en afgestemd voor specifieke toepassingen. Het KD-5600-systeem maakt gebruik van twee aangepaste sensorparen voor optimale werking voor elk kanaal. De ingangssignalen worden gefilterd en geschaald om een ​​optimale werking te bieden, common mode-ruis te verwijderen en een stuursignaal te leveren. De signaalverwerking biedt ook digitale filtering als onderdeel van de signaalconditionering om signaalruis te verminderen.

Het digitale DIT-systeem van Kaman bemonstert gegevens met een factor 8. De oversampling biedt een hogere resolutie bij de gedefinieerde gegevenssnelheid. Dit resulteert in een signaalresolutie die acht keer beter is dan een system dat samplet met de Nyquist-snelheid.

Neem voor meer informatie contact op met onze specialist om uw toepassing te bespreken.

KAMAN KD-5600 DATASHEET