T +31 (0)172 422 455
E info@www.air-parts.com

Eigen merkonafhankelijk kalibratiecentrum

Reparaties voor alle geleverde producten

Uitgebreide Demonstratie

TDK-Lambda

Air-Parts biedt een breed aanbod aan DC-voedingen, waaronder die van TDK-Lambda. TDK-Lambda is een toonaangevende fabrikant die zich in de loop der jaren heeft gespecialiseerd in het maken van voedingen voor het industriƫle marktsegment. De voedingen die zij op de markt brengen, hebben een breed bereik aan vermogen, spanning en stroom configuraties. Door de nauwe samenwerking die wij met dit merk hebben, kunnen wij u bijstaan met hoogwaardige DC-voedingen voor elke toepassing.

TDK-Lambda biedt betrouwbare en innovatieve vermogensproducten

Voor TDK-Lambda is een voeding meer dan alleen een elektrisch apparaat. Dit vormt namelijk het hart van de systemen die de klanten gebruiken en speelt een essentiƫle rol op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid. Bij Air-Parts bieden wij twee verschillende varianten voeding aan: het 800W model van de TDK-Lambda Z+ serie en het 5kW 1U model van de TDK-Lambda Genesys+ serie. De voedingen die zij op de markt brengen, volgen alle EMC-normen en veiligheidseisen, waardoor u verzekerd bent van ondersteuning van uw apparaten op lange termijn. Air-Parts is niet voor niets de samenwerking aangegaan met dit bedrijf. Wij willen u enkel de beste, meest betrouwbare en innovatieve vermogensproducten aanbieden en dat in combinatie met een uitstekende service. Dat is dan ook precies wat u van ons kunt verwachten.

Meer informatie ontvangen? Neem contact op!

Kiest u voor een TDK-Lambda DC-voeding, dan kiest u voor kwaliteit. Daarnaast ontvangt u tot vijf jaar garantie op de producten van dit merk. De compacte afmetingen en uitgebreide mogelijkheden voor het instellen van de voeding maken dit product eenvoudig in gebruik. Wilt u meer informatie ontvangen over de producten van TDK-Lambda of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)172 422 455 of stuur een e-mail naar info@air-parts.com.

Wenst u meer informatie te ontvangen?