De nieuwe MDO-2000E serie van GW Instek is een multi-functionele mixed domein oscilloscoop.

De serie omvat twee reeksen: MDO-2000EG en MDO-2000EX.
De MDO-2000EG toestellen hebben een ingebouwde spectrumanalyzer en een twee-kanaal 25MHz arbitrary waveform generator.
De MDO-2000EX hebben naast deze functionaliteiten ook nog een 5.000 count digitale multimeter en een twee-kanaal 5V/1A voeding.

In spectrumanalyzer mode geeft de MDO-2000E het frequentiedomein weer op volledig schermformaat. De gebruiker kan de centerfrequentie, span, start- en stopfrequentie instellen op basis van de specifieke toepassing om op die manier snel en intuïtief het gewenste frequentiebereik te kunnen observeren. Hiermee ervaart de gebruiker dezelfde mogelijkheden als een echte spectrumanalyzer. Tijdens het observeren van het signaal in het frequentiedomein, kan de gebruiker de golfvorm karakteristieken bekijken die in het tijdsdomein niet eenvoudig te zien zijn, zoals harmonische samenstelling en frequentie karakteristieken van een gemoduleerd signaal.

Vergeleken met een oscilloscoop met FFT mode, heeft de MDO-2000E serie het voordeel dat de gebruiker effectief signaalmetingen kan uitvoeren in het frequentiedomein.

Via deze link kunt u een uitgebreid artikel uit Elektro Data nummer 10 van 2017 lezen over de GW Instek MDO-2000E serie.

Video: GW Instek MDO-2000E Series

Voor meer informatie kan u contact opnemen met één van onze specialisten.